Hvor er badebroen?

Torsdag 5. juli 2018 kl. 08:49

Hvor er badebroen?
Indsendt af: Borger & Erhvervsforeningen i Faxe Ladeplads, hilsen Jan Kjærgaard Hansen


Borgere og gæster i Faxe Ladeplads undrer sig over at badebroen på stranden ved Øster Søvej ikke er lagt ud i år!

Borger & Erhvervsforeningen i Faxe Ladeplads undrer sig også og ønsker en forklaring på, at man af uforklarlige årsager har valgt, ikke at lægge badebroen ud!

Det havde været rettidigt omhu at lægge badebroen ud, med tanke på at vi i år, meget tidligt har kunnet nyde strandlivet og vandet!

Med tanke på at vi i Faxe kommune gerne vil fremvise attraktionerne i by, skov og strand for mulige tilflyttere, er det rigtig ærgerligt at en manglende badebro, bliver en negativ oplevelse!

Borger & Erhvervsforeningen samarbejder med mange andre foreninger om at “Følelsen af Faxe” bliver en positiv oplevelse og opfordrer kommunen til at lægge badebroen ud, så rigtig mange borgere og gæster kan nyde stranden og vandet.

Vi opfordrer endvidere til at “Sommer bussen” bliver genindført, så alle borgere og gæster kan nyde godt af de mange muligheder som kommunen kan byde på 😀

Det er ikke for sent, sommeren er kommet for at blive!
© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.