Crazy Night i Faxe

Onsdag 4. juli 2018 kl. 16:03

Crazy Night i Faxe
Zididada

Årets største arrangement i Faxe by er uden tvivl Crazy Night. Her har Faxe Erhvervsforening, som er arrangør, igennem flere år givet gæsterne store oplevelser og det har man i sinde at gøre igen.

Crazy Night finder sted fredag den 10. august på Vinkældertorvet og i gaderne i Faxe by.

I år er det Zididada der er hovednavn og til det yngre publikum er det Sebastian Klein.

Zididada debuterede i 1999 og Jimmy og Danny samlede det hold, der stadig i dag står på scenen hele året rundt. I 2012 søgte Danny dog andre græsgange.
Zididada er bandet, der introducerede Evig Sol til danske publikum. I snart to årtier har bandet turneret land og rige rundt med hits som Please ya Lisa, Walking on Water, Zididada Day og Princess. Uanset om du har oplevet Zididada under bøgen i Skanderborg eller på en ukendt mark i Nordsjælland vil du nikke genkendende til bandets altid positive og smittende budskab.

Sebastian Klein har i de seneste 10 år skabt nogle af de allerbedste tv-programmer for børn. Det er blevet til mange hundrede forskellige programmer, som har fornøjet danske børn i alle aldre. Men Sebastian kan mere end tv!
I Sebastians soloshow får du muligheden for at opleve ham live.
Sebastians skøre påfund, finurlige hjerne og utrolige energi gør showet til en hylende morsom oplevelse. På hidtil uset vis formår Sebastian at blande den helt rigtige cocktail af børne-tv, cirkus, dans og komik. Selv de voksne må give efter for latterkramperne, når Sebastian går amok.

Udover de 2 hovednavne bliver der også underholdning ved Grand Prix stjernerne Krudtuglerne, Black Box og Cirkus Belladonna og der kommer et lille tog hvor man kan få en tur gennem byen, hoppeborge mm.

I kan roligt glæde jer til fredag den 10. august når arrangementet løber af stabelen.


Sebastian Klein

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.