5 år på vinkældertorvet

Onsdag 4. juli 2018 kl. 15:51

5 år på vinkældertorvet
Lørdag den 7. juli kan Røde Kors Faxe fejre 5 års fødselsdag i butikken på Vinkældertorvet i Faxe.

Det markeres med 3 dage, hvor der gives halv pris på alt i butikken. På selve dagen bydes der på kaffe, te og lagkage og klokken 11.00 kommer Kasper Laugesen og tryller og laver ballondyr.
Røde Kors Faxe åbnede sin første butik i Faxe Ladeplads i 2005. I 2008 flyttede butikken over på den modsatte side af gaden til nogle større lokaler, indtil 2013 hvor Røde Kors overtog det store lokale på Vinkældertorvet, hvor Netto tidligere lå.
Personalet i Røde Kors butikken er frivillige medarbejdere, og dem kan de godt bruge nogle flere af, fortæller Karen Spring, formand for Røde Kors Faxe. Særligt mangler man et par stærke mænd til at hente de møbler butikken får forærende.
- En vagt varer typisk 3-4 timer, og det er fint, hvis man bare kan en enkelt gang om ugen, siger Hanne Mistarz fra Røde Kors, og fortætter – Det er hyggeligt at arbejde her i butikken. Der er jo også alt det sociale, som medarbejderne er rigtig glade for.
Skulle man have lyst til at høre nærmere, kan man ringe til Hanne Mistarz på tlf. 61540226. Vil man høre mere om andre af Røde Kors’ aktiviteter, herunder Besøgstjenesten og Vågetjenesten som også mangler frivillige, kan man ringe til Karen Spring på tlf. 23318035.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.