Åbningsfest i SuperBrugsen i Karise

Onsdag 27. juni 2018 kl. 10:40

Åbningsfest i SuperBrugsen i Karise
Åbningsfesten i SuperBrugsen i Karise starter torsdag den 28. juni med et væld af gode tilbud.

Åbningsfest i SuperBrugsen i Karise
På torsdag den 28. juni slår SuperBrugsen i Karise dørene op til deres nye udvidede forretning.

Det er virkelig en drøm der er gået i opfyldelse med denne udvidelse. Uddeler Michael Bjerre og hans gode personale har i mange år savnet mere plads imellem hylderne og det skal vi love for at der er kommet nu.

Der er nu skabt plads så kunderne i højere grad kan bevæge sig rundt samtidig med at man har et meget bedre overblik i forretningen.
- Vores hovedfokus har været at skabe mere plads til vores kerne områder, frugt og grønt, vin, slagter og delikatesse - udtaler Michael Bjerre. Vi syntes selv det er lykkedes rigtigt godt fortsætter Michael og glæder sig at kunne give kunderne en endnu bedre købsoplevelse i fremtiden.

Frugt og grøntafdelingen er placeret hvor den tidligere lå nemlig først i forretningen. Afdeligen har dog fåt det dobbelte areal så man nu kan rumme et endnu større sortiment bl.a. fra lokale avlere.

Den næste store afdeling man kommer til er vinafdelingen på hele 150 kvm. Her huserer Michael Bjerre og Casper Juul til daglig, og de har her virkelig fået plads til at være kreative med udstillinger og opstillinger med spændende vine.
Slagterafdelingen som også er et af de store kerneområder har virkelig fået et markant løft og afdelingen syner kæmpestor. Slagtermester Anders Larsen og hans 9 medarbejder har virkelig fået plads at boltre sig på - ikke bare til alle de gode udskæringer af kvalitetskød men så sandelig også til pigerne i delikatessen som nu kan præsentere deres smørrebrød, færdigretter og andre lækkerier på en meget indbydende og fristende måde.

Det er ikke bare inde i butikken der er fornyelser - indgangspartiet til forretningen er helt lavet om så man nu skal ind via det store runde indgangsparti. Smart, moderne og indbydende at se på.

Michael Bjerre roser sit personale stort, da de har knoklet med at blive færdig til den store åbningsfest. - man skal tænke på, at deres arbejdsplads også har været lidt i kaos mens byggeriet har stået på, men jeg syntes alle har taget det utroligt flot og har bidraget på flotteste vis - slutter Michael Bjerre.

Åbningsfesten starter torsdag den 28. juni og SuperBrugsen har har lavet en kæmpe vifte af gode tilbud til glæde for kunderne. Du kan se de mange gode tilbud i de 8 sider som sendes ud sammen med avisen i denne uge.© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.