Lilleskolernes musik- og teaterfestival

Tirsdag 26. juni 2018 kl. 15:46

Lilleskolernes musik- og teaterfestival
Lilleskolernes musik- og teaterfestival
På Haslev Privatskole er der i disse dage Lilleskolernes Musik- og Teaterfestival. Temaet er i år Flower Power, så den står på peace love and happyness, afslapning og god musik.


Der er en super hyggelig stemning på festivalpladsen bag Has­lev Privatskole, hvor elever fra 33 forskellige skoler deltager i den store musik- og teaterfestival, for lilleskoler, friskoler og efterskoler. Og det vrimler med afslappede unge mennesker, som især er fra 7.-9. klasse på de mange deltagende skoler.

På musikscenerne bliver der spillet fed woodstock musik, det står de forskellige skoler selv for.

Længere nede på boldbanerne har de mange unge slået telte op, så der er en stor teltlejr. Og så er der mad og drikke fra forskellige cafeer rundt omkring.
Der bliver også spillet teater, beach volley, bordfodbold, bordtennis, og ellers står den bare på afslapning på denne smukke sommerdag.

Man møder folk med atomkraft nej tak, blomstret tøj, blomster ranker om halsen og andre sjove flower power-detaljer. Det er dog især lærerene der har kastet sig ud i
temaet.

Men der bliver hygget på Has­lev Privatskole i disse dage.

Tekst&foto: Charlotte Thaysen


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.