Udsalgstart i Haslev i dag - med musik og godt til ganen

Torsdag 28. juni 2018 kl. 13:00

Udsalgstart i Haslev i dag - med musik og godt til ganen
Kim Schwartz spiller akustisk foran Mr. Thestrup i aften.

Udsalgstart i Haslev i dag - med musik og godt til ganen
Udsalget er startet. I aften torsdag inviterer Haslev Handelsstandsforening på gratis pølser med brød. Så smut forbi bymidten i dag og få del i de gode tilbud. Butikkerne holder åbent fra til kl 21.

Så er der igen gang i Haslev. Det er nemlig udsalgsstart, og det har handelsstandsforeningen i år besluttet at fejre med masser af hygge i gaden.

Ved Tønden kan man købe øl, vin og vand, og her er der mulighed for at slå sig ned ved de opsatte borde og bænke og nyde de gode varer.

Foran Cafe K er der fra kl. 18 en stor grill hvor der grilles pølser med brød.
I butikkerne kan man mandag, tirsdag, onsdag og torsdag få kuponer til udlevering af pølser med brød.

For at slå et slag for arrangementet, vil medarbejdere fra nogle af byens butikker stå på Haslev Station i denne uge og dele kuponer ud til pendlerne.

Kim Schwartz ved Mr. Thestrup
Og så er Kim Schwartz i eftermiddag at finde foran Mr. Thestrup, hvor han vil spille akustisk og skabe liv i gaden. Han kommer kl. 19.30 med sine skønne melodier og tekster vil han hygge om kunderne.
Den landskendte sanger og sangskriver vender for en kort stund tilbage til sin fødeby. Denne gang ikke til den store sene som vanligt, men som en god ven af Mr. Thestrup.
Oplev Kim Xchwartz akustisk med sange fra det store bagkatalog, hvor du også har mulighedfor at købe og evt vinde det almenderroste album "Håndbog for kærester" som inkluderer sangen om Kims opvækst her i Haslev.© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.