Nu indvies Kulturstrøget

Mandag 18. juni 2018 kl. 08:54

Nu indvies Kulturstrøget
Faxe: Den 23. juni indvies Kulturstrøget, som består af Vinkældertorvet, Kanten, madpakkehuset, Kalkbrudsvej, Kalkparken og Prismet_

Faxe Kommune inviterer lørdag den 23. juni kl. 14 til indvielse af Kulturstrøget i Faxe.
Der har været arbejdet med etableringen af Kulturstrøget i adskillige år, og med færdiggørelsen af Prismet, som blev indviet i efteråret 2017, står Kulturstrøget nu helt færdigt.

Etableringen af Kulturstrøget har omfattet ombygning af Vinkældertorvet, opførelse af Kanten (Geomuseum og Biograf), anlæg af nye stier og renovering af gamle stier i området, opførelse af madpakkehuset, ombygning af Kalkbrudsvej - og nu sidst anlæg af Kalkparken (området mellem DanHostel og Kanten) og opførelse af Prismet.

Den endelige færdiggørelse af Kulturstrøget markeres med et arrangementet lørdag den 23. juni - og alle er velkommen til at deltage.

Borgmester Ole Vive byder velkommen ved Danhostel Faxe på Østervej 4 i Faxe, og herefter er der lidt til ganen.

Herefter vil formanden for Faxe kommunes Plan & Kulturudvalg, René Tuekær, orientere om tilblivelsen af Kulturstrøget, og der vil være et indlæg ved Faxe Erhvervsforening.

Til sidst vil der være mulighed for en guidet rundtur på Kulturstrøget. På rundturen, som forventes at vare cirka 20 minutter, vil medarbejdere orientere nærmere om de forskellige anlæg.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.