Ta’ biblioteket med på ferie

Onsdag 13. juni 2018 kl. 10:27

Ta’ biblioteket med på ferie
Ta’ biblioteket med på ferie
Faxe Kommunes Biblioteker: Er du i tvivl om, hvad du skal læse i ferien, og kunne du tænke dig at blive overrasket?

Kom og lån en personlig feriepakke fyldt med sommerlæsning og inspiration til store som små - uanset om du er til Holland, Jylland eller hængekøje i syden.

Faxe Kommunes Biblioteker og Borgerservice tilbyder at pakke spændende læsestof til alle. Feriepakken kan også indeholde musik, blade, lydbøger og andet godt.

"Generelt er vi ikke den store læsefamilie men kunne godt tænke os at være"

Ovenstående er en kommentar fra en feriepakkebestilling sidste år, og biblioteket er sikker på, at mange familier kan genkende udsagnet, og det er præcis de læsere, biblioteket vil nå med vores tilbud.

Feriepakkerne er blevet en stor succes. Flertallet af bestillingerne er fra kernefamilier med skolesøgende børn, men der er også bestillinger fra større familiegrupper, og der er bestillinger på helt personlige feriepakker.

Læseønskerne fordeler sig meget bredt. Det er en tydelig tendens både blandt børn og voksne, at man naturligvis vil bruge ferien til at slappe af med gode historier f.eks. krimi, gys og kærlighed, men også til at blive klogere på sine interesser eller hobbies ved at læse fagbøger og magasiner.

Med i feriepakken følger også bøger om rejsemålet, og måske en god lydbog til køreturen.

Bibliotekarerne glæder sig til at finde gode sager frem og måske overraske med noget, man ikke selv har tænkt på.

- Vores håb er, at nå mange læsefamilier, og at poserne med feriebøger kommer vidt omkring til mange spændende feriemål. Send gerne et postkort fra ferien hjem til os, lyder det fra biblioteket.

Praktisk information
Feriepakken skal bestilles senest fire hverdage, før man ønsker at afhente den. Man kan bestille feriepakker fra 18. juni og frem til og med fredag den 31. august.

- I bestiller ved at udfylde et skema, hvor I fortæller lidt om jer selv, og hvornår og hvor I skal på ferie. Bestillingsskemaet kan hentes på biblioteket, eller det kan printes fra vores hjemmeside: www.faxebibliotek.dk.

I får besked på mail, når feriepakken er klar til afhentning.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.