To anholdt for tyveri - en for at have hash

Tirsdag 12. juni 2018 kl. 11:31

To anholdt for tyveri - en for at have hash
Tyveri ved Superbrugsen i Dalby og hash i Haslev.

To anholdt efter tyveri fra baggård
Politiet fik tirsdag klokken 0.58 en anmeldelse fra et vidne, der fulgte efter en varebil med et par mistænkelige typer, der havde lusket omkring i baggården til SuperBrugsen i Dalby.

Politiet fulgte efter varebilen på Sydmotorvejen, og den blev standset ved afkørslen ved Lellinge af politibetjente fra Midt- og Vestsjællands Politi. I bilen var der to mænd på henholdsvis 21 og 26 år, begge fra Valby. De blev anholdt klokken 1.05 og sigtet for tyveriet, men blev løsladt tidligt tirsdag morgen.

HASLEV: 21-årig havde hash
Mandag var flere politipatruljer dagen igennem i Haslev, fordi der i den seneste tid har været tilløb til utryghedsskabende adfærd fra forskellige grupper i byen.

I løbet af dagen var politiet i dialog med flere grupper af unge i byen, og klokken 21.24 tjekkede politiet en bil, der holdt på en p-plads på Frøgårdsvej. Der blev fundet en klump hash på to gram, og en 21-årig mand blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.