Asger Hansen fylder 80 år

Tirsdag 12. juni 2018 kl. 08:31

Asger Hansen fylder 80 år
Asger Hansen, formand for FOF-Sydøst og indehaver af firmaet AH-Agentur fylder 80 år den 13. juni.


Asger Hansen startede efter endt læretid som reservedelsekspedient i 1960 hos daværende VW forhandler Brdr. Skovgaard – Mortensen i Rødovre, hvor han senere blev forfremmet til lagerchef med efteruddannelse hos VW i Wolfsburg.

Derefter startede han en lille grossistforretning i Rødovre, som han drev i nogle år. Senere blevhan sælger hos firmaet Thornac i Allerød, og senere endnu indkøber for autodele/værktøj i det daværende BP ejede firma AUTRIA i Glostrup.

Derefter kom han videre til Veng International i Hellested hvor han blev indkøbschef for både karosseri-dele og reservedele, i det daværende det gl. Simonsen & Nielsen firma som Erik Veng havde tilkøbt.

Efter at firmaet var blevet overtaget af Nellemann koncernen stoppede han.
Han startede derefter som selvstændig ”agent” i efteråret 1991. De første agenturer startede i begyndelsen af 1992, efter et besøg på Torino messen, hvor han vendte hjem med startgrundlaget for den agentur virksomhed, han stadig har og arbejder med.

I dag er der agenturer fra Italien, Spanien, Portugal, Tyskland, England, Tyrkiet, Litauen, Polen og kontakter til Kina og Taiwan.

I sin fritid har Asger Hansen i mange år deltaget i lokalpolitik, som aktiv i skole-hjem-arbejdet både som formand for skolenævnet og medlem skolekommissionen, og senere som bestyrelsesmedlem i ungdomsskolen.

Derudover har Asger været medlem af folkeoplysningsudvalget i Faxe kommune, og en tid som medlem af fritidsudvalget i det gamle Storstrøms, samt medlem af radiorådet i amtet, og lokalt i Dalby bestyrelsesmedlem og formand for Super Brugsen.

Derudover har Asger været involveret i en masse andre opgaver som: Næstformand i Clacvis Sprog og kompetence, Formand for FOF- Sydøst, medlem af FOFs forretningsudvalg, medlem af FOFs hovedbestyrelse, formand for FOFs formandsforening, medlem af TV2 øst - eks. bestyrelsesmedlem, nuværende medlem af repræsentantskabet.

Selve dagen den 13. juni afholder Asger Hansen sammen med sin kone i deres hjem i Dalby.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.