Debatmøde på havnen i Faxe Ladeplads på søndag

Fredag 8. juni 2018 kl. 13:00

Debatmøde på havnen i Faxe Ladeplads på søndag
I forbindelse med at Faxe Ladeplads får besøg af miljøkutteren Anton fra foreningen Levende Hav, inviterer Enhedslisten i Faxe til debatmøde på havnen søndag d. 10 juni fra 14 til 16.


Et panel bestående af de politiske partier i Faxe byråd, Danmarks Naturfredningsforening, Fakse Ladeplads Sejlklub og borgergruppen Liv i Ladepladsen, vil efter et kvarters oplæg fra Levende Hav komme med deres vinkel på nogle af følgende emner: Bæredygtigt fiskeri, råstofindvinding til havs, turisme langs bugten, adgangsmuligheder til vores natur, forurening, klimaændringer.

Herefter skulle der gerne være skabt grobund for masser af debat, spørgsmål og svar fra de forhåbentlig mange interesserede tilhørere. Så har du ideer til hvordan Faxe Kommunes "Solkyst" skal udvikle sig fremover så mød op i Sejlklubbens lokaler på søndag kl. 14. Bliv hørt og giv de fremmødte partier og foreninger noget at arbejde med fremadrettet.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.