Festlig bakkesangerinde på Torvet

Fredag 8. juni 2018 kl. 12:43

Festlig bakkesangerinde på Torvet
Bakkesangerinden Anette Oxenbøll underholder på Torvet i Haslev lørdag den 16. juni - samme weekend som Haslev Festdage.


De dejlige sangerinder fra Bakken har underholdt danskerne i 130 år. Nu har du mulighed for at opleve én af de skønne damer, når Anette Oxenbøll spiller på Torvet i Haslev. Det er Haslev Handelsstandsforening der er vært, og de har med dette arrangement set muligheden for at publikum kan ”varme op” til Has­lev Festdage med underholdning og hygge midt i Haslev.

Ud over at være en skøn sangerinde er Anette Oxenbøll også et brag af en humørbombe.

Anette Oxenbøll optræder i mere end 40 byer i Danmark med Konceptet ”Gang i Danmark” fra 1. juni til 4. august. Haslev Handelsstandsforening har været så heldig at få showet til Torvet i Has­lev lørdag den 16. juni kl. 12.

De fleste har hørt om Bakkesangerinderne, men langt fra lige så mange har oplevet dem ”live”.Nu er chancen der uden, at man behøver at tage turen til Klampenborg.
Anette optræder i et af sine mange flotte og farverige bakkesangerindekostumer sammen med sin pianist. Hun synger et udvalg af gode viser og sange krydret med humor, pikant charme og smittende vitalitet.

Glæd dig til et forrygende flot indslag og masser af gode grin.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.