Æresmedlem i Faxe Boldklub hædres

Søndag 10. juni 2018 kl. 11:00

Æresmedlem i Faxe Boldklub hædres
Faxe: Lørdag den 16. juni kl. 15.00 inviterer Faxe Boldklub til reception i klubhuset på Jesper Olsens Vej, for at hædre Andreas Nøddeskov, der er blevet æresmedlem i klubben_

Når en forening udnævner et medlem til den største hæder - æresmedlem - er det normalt folk der er lidt oppe i årene. Det kan man ikke sige Andreas er, selv om hans bedrifter for Faxe Boldklub kunne lyde som om han er det...

Gennem tiden har Andreas Nøddeskov udvist et enormt engagement i klubben. Han har spillet i klubben i mange år, han har været assistenttræner, spillende træner, førsteholdstræner og bestyrelsesmedlem, og dermed præget udviklingen i Faxe Boldklub i mange år.

Arrangementet for Andreas starter kl. 15.00 med en opvisningskamp mellem et All-Star hold bestående af Andreas og tidligere holdkammerater, der spiller mod Faxes serie 4-hold.

Bagefter er der grillpølser og kolde øl - så en god lejlighed til at være med til at fejre en ægte klubmand og lokalpatriot.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.