20 års jubilæum i Vos og Co

Onsdag 16. maj 2018 kl. 09:42

20 års jubilæum i Vos og Co
Birgitte Faldborg har været i butikken i snart 18 år, så hun er Margas højre hånd og står tit for den daglige drift.

Tøjbutikken Vos og Co på Torvet kan denne uge fejre 20 års jubilæm. Det fejres med gode tilbud og lidt godt til ganen.


I virkeligheden kan indehaver Marga Vos fejre 3 x 10 års jubilæum. Hun startede nemlig for 30 år siden i butikken, som dengang hed Tøjmarked og lå i Jernbanegade 32. Indehaverne dengang hed Kisser og George Adelfelt, og efter 10 år overtog Marga selv butikken og fortsatte fra samme adresse. For 10 år siden flyttede hun så butikken til Torvet, hvor den ligger nu og skiftede samtidig navnet til Vos og Co.

- Der er sket meget på de år, det er en helt anden måde man driver butik på i dag i forhold til dengang. Nu er vi på facebook og på instagram. Vi holder modeshows og kundeaftener. Det er ikke længere nok bare at åbne butikken kl. 10 og lukke kl. 17.30, som det var engang, fortæller Marga.

- Der er mange flere bolde at holde styr på nu.

- Der skal lægges varer på Facebook og kommenterer kunderne på ens opslag, svarer man på det hurtigst muligt, også om aftenen. Så man er lidt på hele tiden. Det er lidt specielt i dag i forhold til for bare 5 år siden, fortæller Marga og fortsætter: - Det er jo ikke kun tøjbutikken ved siden af, der er ens konkurrent nu, det er jo nærmest hele verden. Men jeg synes stadig det er spændende.

Marga tager ofte på messer og køber varer ind både i Italien og Paris, så butikken hele tiden bliver opdateret med nye varer. Ind i mellem bliver mærker også skiftet ud, hvis der er noget andet der er mere interessant.

Det sidste nye tiltag er Carma Coma by Only, som er et storpige mærke til rimelige priser. Der er lidt i butikken nu, og der kommer en del til efteråret.
Vos og Co har altid taget elever, og den 10. i rækken er lige startet.

Jubilæet fejres torsdag - lørdag op til pinse med gode tilbud. Og der serveres bobler, kage, flødeboller, kaffe og te i butikken.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.