Danmarks John kommer til Faxe Ladeplads

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 07:34

Danmarks John kommer til Faxe Ladeplads
John Mogensen: Torsdag den 24. maj kl. 19.30 er der dømt John Mogensen live, når bandet Danmarks John rammer Huset i Faxe Ladeplads på deres tourne.

Danmarks John er et originalt John Mogensen kopiband i særklasse og en helt unik koncertoplevelse.

De fire leverer en hyldest til John Mogensen med Frontfiguren Brian Arnold i centrum. Et nostalgisk show med alle de store hits fra John Mogensens bagkatalog, og de gør det med overbevisning, indlevelse, og i samme sjæl og ånd som den rigtige John Mogensen.

Danmarks John har optrådt i Danmark har Talent, og med koncerter fra Grønland til Gran Canaria og de har spillet hele Danmark tyndt med stor succes.

De har givet utallige udsolgte koncerter landet over, bl.a. en udsolgt koncert i Forum. Så det bliver noget af en publikumsmagnet når de fire gutter kommer til Huset i Faxe Ladeplads.

Frontfiguren Brian Arnold har i den grad en slående lighed med John Mogensen, og er nok Danmarks bedste John Mogensen kopi.

Mellem numrene krydres bandets optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 70’erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid.

Når bandet Danmarks John træder op, genskaber de nøje det musikalske lydbillede, så der opstår en magi der ikke er til at tage fejl af. Og så er der garanti for fest og fællessang, så tag chancen for et møde med Danmarks John i Huset på Hovedgaden i Faxe Ladeplads.

Entreen er 175 kroner for medlemmer af Huset og Borgerforeningen og 225 for gæster. Billetter kan købes hos Frederiks Villa på Hovedgaden eller 2369 4306.
Eventuelt uafhentede billetter kan fås ved indgangen, hvis du tør tage chancen.
/van

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.