Nu kan du leje flotte nye cykler på Feddet

Tirsdag 15. maj 2018 kl. 07:31

Nu kan du leje flotte nye cykler på Feddet
Lejrchef Kasper Kristensen ved de nye cykler

Feddet Strand Camping og Feriepark: Der var en gang man kunne leje cykler på Feddet, men sandt at sige, var der ikke tale om nye gode cykler - og dem man havde krævede en del vedligeholdelse, der skulle klares samtidig med alle de andre gøremål på den store campingplads.

- Det tog simpelthen for meget tid at vedligeholde cyklerne, og dem der vil leje cykler, vil altså have nogle gode nye cykler. Det har vi nu, siger lejrchef Kasper Kristensen.

Feddet Camping har derfor indgået en aftale med Hotel-Bike, som nogle måske kender fra udlejning af cykler i København. Det betyder at det altid er nyere cykler i „topform“ man kan leje på Feddet.

Der er tale om cykler i god kvalitet. Gode gear og ikke mindst gode dæk og slanger, så punkteringer undgås - eller i hvert fald minimeres.

Hotel-Bike sørger for vedligeholdelsen af cyklerne, og at der altid er det fornødne antal cykler til udlejning.

Det koster 100 kr. for en hel dag at leje en cykel - eller 70 kr. for 3 timer - og de er ikke forbeholdt dem der bor på campingpladsen. Enhver kan kigge forbi og leje en cykel - og vælger man at leje en cykel på Feddet for at cykle til Møn, så kan man bare lade den stå på der, så sørger Hotel-Bike for at den kommer tilbage til Feddet.

Du kan læse mere om cyklerne på www.feddetcamping.dk/cykeludlejning/

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.