Hvem skal have handicapprisen i år?

Mandag 7. maj 2018 kl. 12:19

Hvem skal have handicapprisen i år?
Sidste år modtog Team Faxe Håndbold prisen for deres hold for udviklingshæmmede. Et succeshold der bl.a. har betydet at en spiller er udtaget til landsholdet

Faxe Kommune: Handicaprådet efterlyser kandidater til Handicapprisen 2018.


Det nye hold medlemmer i Faxe Kommunes Handicapråd har valgt at fortsætte traditionen med at uddele Handicapprisen.

Prisen er på 5000 kr. og skal være et skulderklap og en støtte til en person, virksomhed, organisation eller institution, som har fremmet lige muligheder for personer med handicap i Faxe Kommune.

De seneste år er prisen gået til en lokal ildsjæl, en café drevet af medarbejdere med handicap og et håndboldhold for udviklingshæmmede.

Handicapprisen 2018 uddeles - ligesom de foregående år - til Haslev Kulturnat i slutningen af september.

For at Handicaprådet kan udpege en værdig vinder af prisen, skal der indstilles kandidater. Indtil den 22. juni kan der sendes en begrundet indstilling til:
Faxe Kommune, Center for Familie, Social & Beskæftigelse. Att.: Handicaprådet/Marieke Klauder Sandvad, Frederiksgade 9, Haslev. Eller på mail til: mklau@faxekommune.dk

Som minimum bør indstillingen indeholde navn og kontaktoplysninger på både indstilleren og kandidaten samt en begrundelse, ligesom en vis lokal forankring er en betingelse for at kandidere til prisen.

På faxekommune.dk/handicapraadets-handicappris kan du finde en skabelon til indstillingen.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.