Flotte hestebilleder på dyrskue

Fredag 4. maj 2018 kl. 10:46

Flotte hestebilleder på dyrskue
Flotte hestebilleder på dyrskue
Has­lev-kunstneren Dina Hall har fået mulighed for at vise og sælge sine smukke hestebilleder på Roskilde Dyrskue.


Dina Hall har malet heste og dyreportrætter siden år 2000, og sidste år var hun med på Art Nordic, som er scandinaviens største kunstmesse.

Dina er 31 år, og hendes interresse for kunst og maling på lærred startede allerede i barndommen, hvor hun brugte mange timer med papir og blyant. Siden har hun brugt tiden på at udvikle sig og finde sin stil.

- Jeg har altid malet med hjertet, dvs. at mine motiver skal have en mening og gerne en historie bag. Det jeg laver skal være unikt, levende og udtryksfuldt. Min kunst er min passion og livsprojekt, fortæller Dina.

På Roskilde Dyrskue, som foregår den 8.-10. juni, kan man på Dina Halls stand (nr 552), opleve spændende heste og dyremalerier på lærred/træplader samt plakater.
- Jeg præsenterer publikum for eksplosive billeder af heste samt andre dyr. Både store og små lærreder samt nye spændende billeder på rustikke træplader. Der vil også være en masse flotte nye plakater at finde, fortæller Dina.

Det er ikke første gang Dina er på Roskilde Dyrskue, hun har nemlig i mange år haft heste med og redet med i det store hesteshow.

Man kan læse mere om Dina på www.Hall-art.dk,

© Copyright 2020 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.