Vandrerhjemmets nye café åbnes på lørdag

Tirsdag 8. maj 2018 kl. 09:00

Vandrerhjemmets nye café åbnes på lørdag
Danhostel Faxe/Faxe Vandrerhjem: På lørdag den 12. maj inviterer Faxe Vandrerhjem til officiel åbning af den nye café. Det sker mellem kl. 14 og 16.

Vandrerhjemmet praler med at cafeen har byens flotteste udsigt, og det har de nok ret i - for uanset om man sidder indenfor i den nyindrettede café, eller udendørs på den nyopførte terrasse, har man en fantastisk smuk udsigt ud over Faxe Kalkbrud.

Samtidig med den nye café er der kommet en helt ny indgang - opført så man faktisk kan stå på Kalkbrudsvej, kigge lige gennem bygningen og ud på Prismet.

Når man kommer ind ad den nye indgang ligger cafeen til venstre, og til højre ligger café-køkken og ny reception.

Cafeen vil have åbent alle dage - i første omgang fra kl. 10 til 17. Her vil man kunne købe salater, sandwich, frokostretter, dagens ret, kaffe, kage, is og frugt. Alt sammen til fornuftige priser.

På åbningsdagen lørdag den 12. maj. kl. 14 til 16 byder cafeen på nogle forskellige lækkerier og forfriskninger. Borgmester Ole Vive og Faxe Erhvervsforenings formand formand Ib Elberg kigger forbi.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.