Krimi- og vinaften på vingården Tuemosegård

Mandag 16. april 2018 kl. 08:36

Krimi- og vinaften på vingården Tuemosegård
På krimiKrimiforfatteren Hans-Willy Bautz (tv) samt vinavlerægteparret Ingrid og Simon Simonsen ved flaskerne med de mousserende vine på Tuemosegård. - og vinaftenen vil der blive givet smagsprøver på diverse vine af egen produktion.

Er man interesseret i lokalproduceret vin, Sicilien, krimier, mafiaen eller alle fire emner, er der mulighed for at dykke dybere fredag den 20. april på Broksøvej.

Krimiforfatteren Hans-Willy Bautz kommer til vingården Tuemosegård, hvor han sammen med vinavlerne Ingrid og Simon Simonsen arrangerer en spændende aften, fredag den 20. april kl. 19, hvor vinavlerne præsenterer deres vine og forfatteren sin nyeste krimi.
Der er lagt op til en interessant aften, som begynder med, at Ingrid og Simon Simonsen fortæller om deres vinproduktion og om de vine, de dyrker på et sydvendt areal ved Tuemosegård, Broksøvej 80, lige uden for landsbyen Skuderløse ved Haslev.

Ægteparret vil præsentere vine produceret på druerne Solaris og Orion, hvilke giver hvidvine og Cabernet Cantor, som giver en rosévin. Derudover producerer de rødvinen Rondo, som bliver lagret på egetræsfade, før den bliver fyldt på flasker.
I forbindelse med vingården har Ingrid og Simon Simonsen bistader, hvilke ikke alene giver en lækker honning, men også danner grundlaget for en dejlig mjød.

Selvom der er et stykke tid til årsskiftet, er man i gang med at fremelske en mousserende vin på grundlag af hvidvinsdruen Solaris. På denne specielle aften vil det være muligt at smage samtlige nævnte vinsorter.

Efter orienteringen om de forskellige vine fortæller Hans-Willy Bautz om sin nyeste krimi „Mord på færgen til Palermo – Michael Bechs rejse til Sicilien“. Desuden fortæller han om sit forfatterskab og kommer også ind på sin roman „Mord på Sicilien – Et spor fører til Danmark“, som udkom for nogle år siden.

I pausen er der en siciliansk antipasti-buffet, hvortil de danske vine er et glimrende supplement til den sydlandske mad.

Derefter fortæller forfatteren om, hvor tæt han har været på mafiaen i de fyrre år, han jævnligt er kommet på Sicilien.

Det vil naturligvis være muligt at erhverve Tuemosegårds vine denne aften, men også Hans-Willy Bautz romaner med dedikation.

Man kan få mere information på www.tuemosegaard.dk. Tilmelding senest den 18. april på tlf. 22 15 73 53 eller kontakt@tuemosegaard.dk. Der er et begrænset antal pladser til rådighed.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.