Ny formand for Borgerlisten i Faxe

Fredag 13. april 2018 kl. 14:49

Ny formand for Borgerlisten i Faxe
Dorte Steinmetz Bagge
Dorte Steinmetz Bagge er valgt som ny formand for Borgerlisten i Faxe. Dorte har været medlem af Borgerlisten i 10 år og har det sidste år været sekretær i Borgerlistens bestyrelse.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med arbejdet sammen med den øvrige bestyrelse og med byrådsgruppen. Vi skal fortsætte med at arbejde ud fra Borgerlistens værdier og være i tæt dialog med vores medlemmer og med borgerne i Faxe Kommune, lyder det fra den nye formand.

På Borgerlistens generalforsamling den 27. marts blev Jeanette Henriksen og Jonas Tropp valgt ind i bestyrelsen, Klaus Kei og Heidi Zethoff blev valgt som suppleanter. Klaus Kei indtræder allerede nu i bestyrelsen, da Poul Bodeholt har valgt at udtræde. Jeanette Henriksen blev valgt som ny sekretær og Erik Molnit blev genvalgt som kasserer.

Faxenyt.dk erfarer, at Poul Bodeholt har meldt sig helt ud af Borgerlisten.

René Tuekær, gruppeformand i Borgerlisten udtaler:
- Jeg ser frem til samarbejde med Dorte. Jeg kender Dorte som ihærdig og målrettet og jeg er sikker på, at hun sammen med den øvrige bestyrelse vil føre Borgerlisten sikkert hen mod næste kommunalvalg.

Borgerlisten blev stiftet i 1988 som lokalliste og har siden da været repræsenteret i Byrådet og i flere perioder har Borgerlisten haft Borgmesterposten. I denne byrådsperiode har Borgerlisten 2 mandater i Faxe Byråd.

- Borgerlisten har 30 års jubilæum i år, og vi glæder os til at markere det. Vi har valgt at fejre jubilæet Grundlovsdag, hvor vi traditionen tro holder Grundlovsmøde på Faxe Vandrerhjem, fortæller Dorte.© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.