Musikskolen inviterer til FM Festival

Torsdag 12. april 2018 kl. 09:54

Musikskolen inviterer til FM Festival
Musikskolen inviterer til FM Festival
Faxe Musikskole inviterer til stor FM Festival fredag den 20. april kl. 17-20.45. Det er en af de helt store dage på Faxe Musikskole.


Kunne du tænke dig, at opleve en masse børn og unge, for hvem musikken betyder utroligt meget, så skulle du kigge forbi FM Festival, Faxe Musikskoles store årlige begivenhed.

Festivalen foregår på Sofiendalsskolen, fredag den 20. april med musikstart kl. 17 - dørene åbner 16.30.

Til FM Festival kan du opleve et stort antal af musikskolens elever, spille og synge rigtig meget forskellig musik, sat op i et professionelt regi med lyd og lys på stor scene. Derudover en caféscene, hvor man bl.a. kan møde de yngre elever. Du kan altså få et godt indtryk af, hvad børn og unge kan formå musikalsk, lige fra de små begyndere til de større rigtig dygtige og videregående elever.

For at skabe den helt rigtige festival stemning, vil der være aktiviteter, quiz og sjov i aulaen for de, som skulle have lyst.

Kort sagt: Alt godt til øregangene! Og de unge velforberedte musikere glæder sig til at spille for et veloplagt publikum.

Udover alt godt til øregangene, kan der også købes kaffe og kage i caféen, og Torvets Kebab kommer på besøg og sælger direkte fra bilen, hvis man skulle have lyst til det. Torvets Kebab holder ved indgangen under hele festivalen.

Alle 2. klasserne på scenen
Velkommen til FM Festival til alle 2. klasser i Faxe Kommune:
Musikskolen har de sidste tre år samarbejdet med folkeskolerne, og det har blandt andet udmøntet sig i kompagnon undervisning – to musiklærere i alle 2. klasser i Faxe Kommune. I år går alle 2.klasserne på scenen på én gang og fremfører to sange, som de har øvet i foråret. Det skal nok blive en fest!!

Tilmelding til næste år - nu
Der er fuld gang i tilmeldingen til næste års undervisning, og skulle man være i tvivl om, hvad man skal tilmelde sig til, kan man jo passende bruge FM Festival til inspiration. Sidste frist for tilmelding er 1. maj. Man kan tilmelde via hjemmesiden: musikskolen.faxekommune.dk. Her finder du også info om de forskellige fag.

Musikken danner fællesskaber og er med til at udvikle børn og unges sociale og personlige kompetencer. Musikken skaber også mulighed for at den enkelte kan lære at udtrykke sig ud over det talte og skrevne sprog. Hvert enkelt barn og ung får mulighed for at dygtiggøre sig på et instrument - sammen med andre eller alene - og så gør det da heller ikke noget, at musikken kan have en afsmittende effekt på andre fagområder…

FM Festival tid og sted
FM Festivalen foregår på Midtskolen, afdeling Sofiendal, Sofiendalsvej 42 i Haslev.
Der er musik kl. 17-20.45 (dørene åbnes kl. 16.30)

Hele arrangementet er gratis, og alle er velkommen.

Der er mulighed for at købe forfriskninger i Caféen, og/eller medbringe egen madkurv som kan indtages i pauserne.

Musikprogrammet for festivalen offentliggøres på selve dagen.

Foto: Rune Brandt Hermansson


© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.