Karateweekend med hygge i højsædet

Onsdag 11. april 2018 kl. 11:09

Karateweekend med hygge i højsædet
Karateweekend med hygge i højsædet
Hyggen og det gode samvær var i højsædet i Brøderup Karateklubs weekendlejr
Da Brøderup Karate Klub i weekenden 6.-8. april afholdt lejr for 63 fantastiske kids og juniorer, blev der trænet en masse, leget, hygget og set film.

Årets tema var mere fællesskabsfølelse og kammeratskab, end det var et konkret trænings­tema. Derfor blev juniorerne inviteret til at komme allerede fredag, hvor dagen udover træning stod på fællesspisning og en masse hygge.

Lørdag stod igen på træning, frokost og en enkelt fødselsdag der skulle holdes, inden kidsholdet mødte ind.

Hele hallen sydede af forventningens glæde da de små begyndte at møde op med alle deres ting. De store stod klar til at tage imod og sørge for at de mindre kom godt på plads i hallen og var klar til deres første træning denne weekend.

Efter træningen blev der leget, spist pizza, hygget og set film, inden de voksne blev udfordret i discipliner som hulahopring, stikbold og stopdans.

- Søndag stod på endnu en træning efter morgenmaden og selvfølgelig sluttede vi en fantastisk weekend af med pokaler til alle de fantastiske karate ka’er der havde deltaget. Alle gik hjem, rigere på en dejlig oplevelse, trætte men glade, fortæller Heidi Hoffmann fra Brøderup Karateklub.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.