3x3 oplevelser på Emmaus

Tirsdag 10. april 2018 kl. 14:56

3x3 oplevelser på Emmaus
3x3 oplevelser på Emmaus
På Galleri Emmaus er der i den kommende tid både udstilling, fællesspisning og kunstneraften.

Lørdag den 21. april åbner den nye udstilling med 3 x Breindahl på Galleri Emmaus, som ligger i det tidligere HUH på Højskolevej.

Helmer Breindahl udstiller med akvarel og akrylmalerier samt glasskulpturer. Hans hustru Helle Breindahl og datteren Rikke Breindahl udstiller kunsthåndværk, primært med relieffer af mixed medie med basis i drivtømmer, sten og glas.
Udstillingen åbner allerede kl 13 og lukker først kl 17. Galleri Emmaus byder på et glas og lidt chips.

På åbningsdagen afsløres også denne nyindrettede ”Antiqetten” i den lille stue ved den oprindelige foredragssal, og en nyindrettet dagligstue i forlængelse af butikken.

Emmaus venneforening inviterer i den kommende tid til to åbne arrangementer på Emmaus. Alle, også ikke medlemmer, er velkomne til arrangementerne.

Fællesspisning og højskolesang
Mandag den 16. april er der Højskolesangaften. Der er fællesspisning kl. 18 og højskolesangaftenen med Arne Andreasen starter kl. 19.30.

Tilmelding til spisning er nødvendig og der tages betaling for maden, men der er gratis adgang og ikke behov for tilmelding til selve sangaftenen kl. 19.30. Her vil der også være mulighed for at besøge udstillingerne efter sangen.

Kunstneraften
Tirsdag den 1. maj kl 18.30 er der Kunstneraften. Gå ikke glip af at høre de 3xBreindahl fortælle om deres kunst. Også den aften starter med fællesspisning, denne gang kl 18.30 og foredrag kl. 19.30, hvorefter der er besøg i galleriet.
Tilmelding er nødvendig.

Tilmelding sker bedst ved mail på info@galleri-emmaus.dk eller på telefon 5443 5433 mellem 9 og 14 på hverdage.

Velkommen til 3xBreindahl og til i alt 3x3 spændende oplevelser.
Se mere på www.galleri-emmaus.dk

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.