Himmerland – en musikalsk fusion

Tirsdag 10. april 2018 kl. 12:08

Himmerland – en musikalsk fusion
Hvordan får man dansk/nordisk folkemusik til at smelte sammen med traditioner fra Polen og Ghana? Det får man at høre fredag den 20.april, når Himmerland besøger Haslev Folk Club.


Fredag den 20. april er der igen koncert i Haslev Folk Club.

Måske er der en der, der ikke kender Himmerland, men det gør de i Australien, New Zealand, Canada, Chile og i de fleste lande i Europa.

Himmerland er nok den danske folkemusikgruppe, der er bedst kendt i udlandet for tiden. Gruppen turnérer flittigt over det meste af verden, og man forstår udlandets begejstring. Himmerlands musik er virkelig spændende: Dygtige musikere fra forskellige lande med hver deres musikalske baggrund og en instrumentering, der er lidt anderledes end de fleste andre folkemusikbands.

Himmerlands besætning er ret fleksibel, og de har for vane at invitere forskellige dygtige musikere med på deres turnéer.

Men på denne fredag i april forventes besøg af Ditte Fromseier fra Danmark på violin og sang, Eskil Romme fra Danmark på saxofon, Jens Ulvsand fra Sverige på bouzouki, guitar og sang, Andrzej Krejniuk fra Polen på el-bas og Ayi Solomon fra Ghana på percussion og sang. Trods den internationale sammensætning, bygger musikken på gammel dansk spillemandsmusik og viser. Det bliver en spændende aften.

Koncerten afholdes fredag den 20. april kl. 20 i Haslev Folkebibliotek store sal.

Man kan købe billetter på www.Haslev-Folk-Club.dk, eller hos klubbens billetkontakt
på tlf: 2065 4033.

Resterende billetter sælges ved indgangen fra kl. 19.45.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.