Ny formand for de Radikale

Mandag 9. april 2018 kl. 13:08

Ny formand for de Radikale
Majbritt Egelund Rasmussen
Majbritt Egelund Rasmussen er blevet valgt som ny formand for Radikale Venstre i Faxe kommune.

Formandsskiftet skete ved den ordinære generalforsamling, hvor den nu tidligere formand Ulf Lindow valgte at gå af som formand. Ulf fortsætter dog i bestyrelsen og hilser formandsskiftet velkommen:

- Formandsskiftet er en del af det generationsskifte, der lige nu foregår i vores forening, og jeg er fuld af fortrøstning ved angår fremtiden for Radikale Faxe.

Majbritt vil som det første arbejde på at gøre Radikale Faxes politik mere synlig overfor borgerne i Faxe Kommune - og så vil hun skabe den fedeste politiske forening i Faxe Kommune.

- Jeg vil skabe begejstring over at være en del af vores politiske fællesskab, og jeg vægter sammenhold, dialog og respekt for forskelligheder meget højt. Både internt og eksternt. Endelig er mit mål naturligvis, at vi får et mandat ved næste kommunalvalg. Med den opbakning til vores politik, som vi møder rundt omkring i kommunen, er jeg slet ikke i tvivl om, at det vil lykkes, siger hun.

Bestyrelsen i Radikale Venstre i Faxe Kommune: Formand Majbritt Egelund Rasmussen. Næstformand og kasserer Jimmi Andreasen. Sekretær Morten Egelund Rasmussen. Bestyrelsesmedlem Ulf Lindow. Bestyrelsesmedlem Sean Littlewood. Bestyrelsesmedlem Torsten Petersen. Bestyrelsesmedlem Nicolaj Lund Jensen.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.