Ekkoet runger

Mandag 9. april 2018 kl. 12:59

Ekkoet runger
Indlæg af:
Eli Jacobi Nielsen
Gruppeformand, DF, faxe
Prins Buris Vej 19
4653 Karise


Som man råber i skoven får man som bekendt oftest svar, og når Lars Christensen, Ø, anvender svulmende klassekampsretorik i et indlæg, der som udgangspunkt handlede om de pågående overenskomstforhandlinger, kan det forhåbentlig ikke undre at dette bliver påtalt.

DF i Faxe har sammen med V og L i Økonomiudvalget stemt for en indstilling hvori det hedder at sagen udsættes til efter der er indgået overenskomst eller sket lovindgreb, og de samlede konsekvenser af OK18 er kendte, inkl. evt. konsekvenser af lockout og strejke. Det betyder ikke at de berørte borgere ikke skal tilgodeses i tilfælde af evt. nettobesparelser, men at der ikke på forhånd skal spekuleres i hvorledes det i så fald skal ske.

At kæde denne holdning sammen med en tilkendegivelse fra partiets landsformand, der ytrede sympati med lærernes position ifm. konflikten i 2013, er lige så lidt relevant, som det er at trække Enhedslistens standardvending om den stigende ulighed på banen. DF arbejder for et retfærdigt samfund, hvor der også tages hensyn til de svageste, og har i den forbindelse ganske rigtigt været støtteparti for borgerlige regeringer siden 2001. Dette har bl.a. ført til begyndende stramninger af den førte udlændingepolitik der er ødelæggende for økonomien, og som dermed netop rammer samfundets svage, stramninger som Liste Ø har stemt imod.

Imens Lars Christensen og Enhedslisten drømmer om „en grøn og bæredygtig fremtid”, og tordner om at ”DF altid (vil) være på de allermest velbjærgedes side” bevarer vi her hos DF i Faxe roen og jordforbindelsen, og tackler løbende de aktuelle politiske emner. Det kalder vi sund fornuft!

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.