Snart Paraplyaften igen

Mandag 9. april 2018 kl. 11:55

Snart Paraplyaften igen
Haslev Menighedsråd indbyder til Paraplyaften tirsdag den 8. maj.


Som sædvanlig er Paraplyaftenen med mad fra Café Paraplyen og Ren Nostalgi vil sørger for den musikalske baggrund, med støtte fra deres musikalske venner, Betty Gregers Arendt, Astrid Nielsen og sidst men ikke mindst Haslev Kirkes organist Peter Arendt.

Der åbnes for pladsreservation/billetsalg fra tirsdag den 17. april kl. 10 på 56 31 61 52 eller via E-mail ”kontor@haslevkirke.dk”. Erfaringen fra tidligere har vist, at der er
der rift om pladserne.

Café Paraplyen klarer maden, og serveringen sørger Kirkehusets mange frivillige for. Dagens ret, kaffe/te og kage samt underholdning og fællessang fås for en ”halv hund” per næse meddeler Ellen fra Kirkehuset. Ellers er alt som det plejer, en hyggelig aften med mad, kaffe, kager, underholdning og fællessang med ”Has­levs største Seniorkor”, solisterne Betty og Astrid, organist Peter og Ren Nostalgi.

Ren Nostalgi har for tiden travlt med forberedelserne til en ny CD foruden en del arrangementer, som rækker helt til foråret 2019.

Søndag, den 22. april fra kl. 16 til 18 er de glade oldboys søndagsgæsten i Radio Rollo, hvor der også bliver spillet numre fra den første CD meddeler Günther Celler som er Ren Nostalgi´s koordinator. På Paraplyaften den 8. maj vil der også spillet sange, som skal indspilles til efteråret.

Efterårets første Paraplyaften er tirsdag, den 4. september i Has­lev Kirkehus.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.