Ny formand i Liberal Alliance

Tirsdag 27. marts 2018 kl. 10:35

Ny formand i Liberal Alliance
Mathilde Holmer ny formand i LA Faxe efter Birger Holm Brøndberg, der nu er næstformand og kasserer

Generationsskifte i Liberal Alliance Faxes bestyrelse.

På den ordinære generalforsamling i Liberal Alliance Faxe er der sket et helt naturligt generationsskifte i bestyrelsen. Birger Holm Brøndberg, som var medstifter af foreningen i 2013, havde som mål, at stå i spidsen for arbejdet med at få partiet repræsenteret i Faxe byråd.

Dette lykkedes i 2017 ved Kommunalvalget, hvor Mikkel Dam opnåede valg. Nu da målet er nået, har Birger valgt at lade nye kræfter træde til, og således er Mathilde Holmer enstemmigt valgt som ny formand for Liberal Alliance Faxes bestyrelse, men Birger fortsætter i bestyrelsen som næstformand.

Generalforsamlingen resulterede samtidig i en udvidelse af bestyrelsen til nu 7 medlemmer, så Liberal Alliance er godt rustet fremadrettet til at supportere byrådsmedlem Mikkel Dam og fortsat realisere Liberal Alliances politik.

Bestyrelsens sammensætning:
Formand: Mathilde Holmer. Næstformand/Kasserer: Birger Holm Brøndberg. Menige medlemmer: Morten Haupt-Hansen, Peter Kiær, Mikkel Dam, Maria Dam, Kenneth M. Nielsen.

I december meldte Kenneth M. Nielsen sig ellers ud af Liberal Alliance, men efter en tænkepause meldte han sig ind igen.

© Copyright 2021 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.