Kæmpe loppemarked i Rønnede den 15. april

Tirsdag 10. april 2018 kl. 08:54

Kæmpe loppemarked i Rønnede den 15. april
Rønnede: Søndag den 15. april inviterer RIF’s Venner til kæmpe loppemarked i Rønnedehallen fra kl. 9 til 15.

Rønnede IF’s Venners formand Flemming Bøgelund fortæller at der, ligesom de foregående år, er rigtig mange og flotte effekter til salg. Og så minder han om at man jo har hele påsken til at fine gode ting man vil donere til loppermarkedet.

- Det er dejligt at så mange mennesker tænker på os, når de har skiftet nogle ting ud, eller bare gerne vil have noget nyt, så kommer det Vennerne til gode og dermed alle de mange folk som kommer til vores loppemarked, for at gøre en god handel , og til allersidst er det alle de dejlige unge mennesker der dyrker en eller anden form for idræt i RØNNEDE IDRÆTSFORENING som nyder godt af jeres indsats, siger Flemming Bøgelund.

Efterhånden er der holdt rigtig mange loppemarkeder - cirka 35 - og mange „kunder“ har været med langt hen af vejen. Dem har de en god omgangstone med, men glæder sig også rigtig meget over at se mange nye ansigter hver gang, og det vil helt sikkert også ske i år.

Loppemarked er i år søndag den 15. april fra kl. 9 til 15 og der er gratis adgang.
Har du effekter?

Skulle der være nogle som ligger inde med effekter de vil af med, kan der ringes til Jørn på tlf. 4013 6095 og aftale tid for afhentning. Man kan også komme til Rønnedehallen om lørdagen den 14 april mellem kl. 9 og 13 og selv afleverer effekter.

Hvad er Vennerne?
Rønnede IF’s Venner er en støtteforening, der afholder Loppemarked, Bankospil og Halfest.

Bankospillet er torsdage kl. 19.00 i Rønnedehallens Cafeteria. Det er slut for denne gang, men starter igen til oktober.

Loppemarkedet er i år den 15. april og Halfesten er den 13. oktober.
Overskuddet fra arrangementerne går til alle afdelinger under RIFs Hovedforening, og der ansøges, via et skema, om midlerne på RIFs Hjemmeside under RIFs Venner.

På sidste generalforsamling modtog alle i bestyrelsen genvalg, så i dag ser bestyrelsen sådan ud: Formand Flemming Bøgelund, næstformand Peter Nielsen, kasserer Michael Hansen, sekretær Anne-Magda Mortensen, og øvrige bestyrelsesmedlemmer er Vagn Christiansen, Uffe Jensen og Jørn Kok.

På generalforsamlingen oplyste formanden om Sponsorater på ialt 174.453 kr. Det gav et underskud på 83.032 kr. Det tærede lidt på beholdningen, men Vennerne tror på en fortsat god fremtid for foreningen.

© Copyright 2019 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.