Tøndeslagning på Torvet i Haslev

Mandag 12. februar 2018 kl. 13:05

Tøndeslagning på Torvet i Haslev
Tungen lige i munden - og så skal den bare ha' en over nakken...

Tøndeslagning på Torvet i Haslev
Traditionen tro havde Haslev Handelsstandsforening sidste lørdag arrangeret tøndeslagning på Torvet, og det var der igen mange børn og forældre der deltog i.

Selve afviklingen stod De Blå Spejdere for. De har i mange år været de praktiske hænder ved dette arrangement og det er en rigtig stor hjælp for handelsstandsforeningen.

Der blev slået godt til ved tønderne, både ved tønden for de små børn og ved den for de større børn, og der blev kåret kattedronning, kattekonge og også bedst udklædte dreng og pige. Her var der præmier i form af biografbilletter til Haslev Bio.

Ingen tøndeslagning uden fastelavnsboller og kakaomælk, og igen har Brian Hansen fra Mesterbageren været gavmild og sponserede hans lækre fastelavnsboller til alle deltagere, og da også vejret viste sig fra sin gode side blev det igen et fint arrangement og en god oplevelse for deltagere og forældre.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.