Hele verden rykkede ind på Rolloskolen

Fredag 9. februar 2018 kl. 10:31

Hele verden rykkede ind på Rolloskolen
Hele verden rykkede ind på Rolloskolen
Avisen har overladt spalteplads til Rolloskolens presseafdeling.


Uge 6 har hele skolen arbejdet sammen på tværs af klasserne med lande fra hele verden. Arbejdet blev vist frem for forældrene torsdag aften ved skolefesten.

Landene havde hele ugen forberedt sig på skolefesten torsdag aften, og det gik løs med et brag da der både var udstillinger, danseshows og en cafe hvor eleverne selv havde bagt kage.

Mandag morgen startede eleverne på deres værksteder med at blive introduceret for hvad de skulle lave hele ugen. Tirsdag havde alle værksteder travlt med at lave mange forskellige ting b.la kort, træheste, kage, og plakater.

Onsdag fortsatte det gode arbejde og torsdag blev sidste hånd lagt på værket så alt var klar til festen om aftenen. Europa-værkstedet havde besøgt Danmark, derfor lavede de træheste som der senere blev lavet ringridning på.

De havde også travlt med at lave tapas som børnene selv stod for at lave, de har også danset flamingo som de viste til forældrene torsdag aften. De har udover Spanien og Danmark også rundet England, derfor bagte de scones og har lavet flotte 3D kort over England i pap.

Onsdag var der godt gang i Sydamerika, over alt på gangene stod eleverne og dansede samba under den lange guirlande af flag, de havde lavet tidligere på ugen.

Afrika har øvet African Dancing On The Clock, som er en dans hvor man danser klokken med fødder og arme, den optrådte de med torsdag aften. Udover det har de også malet store billeder af savannen med dyr på, som pynter flot på gangene.

Torsdag aften summede skolen af liv og glæde, da forældre mødte op for at se de flotte udstillinger som eleverne har knoklet med hele ugen og har glædet sig til at vise frem. De mange danseshows blev vist torsdag aften, og det imponerede forældrene.

Af: Agnete Søgaard og Christine Mortensen

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.