Smykkeaften i Familie & Samfund

Tirsdag 13. februar 2018 kl. 08:56

Smykkeaften i Familie & Samfund
Gro Strømnæss
Familie og Samfund Karise: Onsdag den 21. februar kl. 19.00 kommer Gro Strømnæss fra Hårlev, og fortæller om hendes Smykkefirma Kazuri Scandinavia.

Hun vil fortælle om håndværket bag smykkerne, som bliver lavet på et værksted, der ligger udenfor hovedstaden Nairobi, på Karen Blixens tidligere kaffefarm.

Gro har sin gang i Nairobis største slumkvarter, hvor hun er kunde i et papirposeprojekt. Poserne bliver lavet af genbrugspapir, med hanke af bananpalmer, og trykket på poserne er fint silketryk.

Gro vil også fortælle om Taita Baskets, som er en gruppe kvinder langt fra Nairobi, som håndvæver de smukkeste kurve af fiberne fra sisalplanten. Gro har kendt gruppen i 30 år, og har selv boet i området.

Det koster for medlemmer 50 kr. og ikke medlemmer 100 kr. at deltage. Der er tilmelding senest mandag den 19. februar til Eli tlf. 5678 8415 eller Elly tlf. 5678 8005.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.