Alle kvinder var til premiere på Fifty Shades

Torsdag 8. februar 2018 kl. 10:52

Alle kvinder var til premiere på Fifty Shades
Det er en drømmeverden. Man kan for en stund glemme hverdagens trummerum, siger Bonnie

Alle kvinder var til premiere på Fifty Shades
Frisør Wandahls havde en stand til forpremieren
Biografen Kanten: Måske overdrives der lidt i overskriften, men helt ved siden af er den nu alligevel ikke, for der var et godt stykke over 400 kvinder til forpremiere på den nye Fifty Shades-film i Biografen Kanten i Faxe.

Og så var der et par mænd, der nu mest så ud som om de ikke rigtigt vidste hvad de skulle stille op med sig selv...

Nogle undrer sig over hvorfor disse film er så populære hos kvinderne, selv om de er blevet sablet ned af anmelderne - for det handler jo om en dominant mand, der tager hvad han vil have, og en kvinde der underkaster sig.

- Jamen, Mr. Grey har alt det en kvinde kan ønske sig, siger Bonnie Hoff Petersen fra Faxe Ladeplads. Det er en drømmeverden. Man kan for en stund glemme hverdagens trummerum.

- Jeg fik den første bog af en veninde og blev fuldstændig opslugt af den. De andre bøger købte jeg selv - og har selvfølgelig set alle filmene. Og disse film, er film, man skal se i biografen, siger Bonnie.

- Men det er da et paradoks, at man falder for disse bøger og film, for i virkelighedens verden vil vi jo have en mand der også er en god far, en mand der laver mad og støvsuger - så ja, Fifty Shades er en drømmeverden, siger Bonnie Hoff Petersen.

Bonnies mand, som hun har været gift med i 13 år, var ikke med til forpremieren - han passede børn der hjemme...

Selv om biografens forhal var fyldt med kvinder, var der alligevel plads til små stande fra byens forretninger. Blandt andet OptikGalleriet, 4You, Matas og Frisør Wandahls, ligesom der var en ekstra bar hvor der blev budt på drinks.

Og Bonnie kan man i øvrigt møde i Matas den 8. marts. Hun er konsulent for Clarins og vil denne dag lægge make-up for dem der på forhånd har tilmeldt sig i Matas.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.