Årets fest på Nordskovskolen

Torsdag 8. februar 2018 kl. 10:29

Årets fest på Nordskovskolen
Årets fest på Nordskovskolen
Det var som altid en kæmpe succes, da Nordskovskolen den 7. februar holdt fest for alle skolens elever og deres forældre.

Der var glade børn og forældre alle vegne, der var et humorspækket teaterstykke med en masse rappe replikker og skønne ordspil, der var rodeotyr, indtil flere diskoteker, popcorn, slushice, sodavand og alverdens prøvelser som puste-labyrint, lykkehjul, bowling, sværddueller, ringspil, spøgelseshus og vandpistol-lysslukning...

Det gennemgående tema var mødet mellem år 1270 og 1970. Det var en sammensmeltning af den klassiske ridderhistorie og de diskotunge 1970’ere, og mange af aktiviteterne bar præg af begge dele. Alle klasser havde et indslag i form af caféer, boder, forlystelser og udfordringer. Man kunne fx slukke Dragens Ild eller vælte den Sorte Stempelridder, der var Camelsnotgolf, der er Café Løvetærte og Harrys Potter.

De modigste kunne driste sig forbi Den Hjemsøgte Borg i SFO Nordlyset.

Teaterforestillingen K-night Fever, blev opført af skolens linje-/profilhold i drama. Det var en alternativ udgave af alle tiders ridderfortælling, historien om Sir Arthjuuhs kamp mod Den Sorte Stempelridder, Prinsesse Adelus’ kamp mod hovedlusene, Harry på Pottens kamp for en praktikplads, dragen Puffs kamp for at finde sin gamle flamme Weber, og alle de andre kampe på godt og ondt. Forestillingen blev krydret med 70’er musik bl.a. Bee Gees’ ”Night Fever”, Boney M’s ”Daddy Cool” og Rocazinos ”Ridder Lykke”.


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.