Nyt tilbud til lokalt erhvervsliv kom godt fra start

Onsdag 7. februar 2018 kl. 13:23

Nyt tilbud til lokalt erhvervsliv kom godt fra start
Premieren på Business Faxe MorgenForum blev afholdt 6. februar hos Jeppe Graa fra Mad Synergi.

Jeppe Graa fra Mad Synergi inviterede de 35 fremmødte ind i privaten, da han 6. februar var vært ved det første møde i Business Faxe MorgenForum.


En murermester, en indkøber, en rekrutteringskonsulent - ja et bredt udvalg af lokale erhvervsdrivende troppede op en kold og mørk februarmorgen hos Jeppe Graa fra Mad Synergi, der både driver virksomhed og bor privat på den tidligere Roholte Efterskole i Faxe.

Jeppe var vært ved det første møde i Business Faxes nye månedlige morgenmøde, der skal give det lokale erhvervsliv mulighed for et fast uformelt forum, hvor de kan drøfte forskellige emner, der kan understøtte drift, udvikling og vækst.

Erhvervsdirektør i Business Faxe Tomas Legarth deltog også i mødet og fortæller:
- Business Faxes rolle er at kende og forstå det lokale erhvervslivs muligheder og udfordringer, så vi kan understøtte vækst og udvikling. En af måderne at lære erhvervet at kende på er via et forum som dette.

Tomas Legarth holdt selv et kort indlæg om Business Faxes planer for, hvordan vi sikrer en langtidsholdbar vækst og udvikling lokalt, hvorefter mødedeltagerne kom med deres umiddelbare kommentarer og inputs til emnet. At erhvervslivet skal inddrages yderligere i denne proces, var det vigtigt for erhvervsdirektøren at slå fast.

- Vi skal identificere de lokale styrkepositioner. Derefter skal vi i fællesskab udvælge de styrkepositioner, vi vil satse på for så at udvikle en sammenhængende fortælling om vores lokalområde, der kan tiltrække både virksomheder, borgere, viden og uddannelse, var budskabet bl.a. fra erhvervsdirektøren.

Det nye morgenforum bliver afholdt ude hos de erhvervsdrivende selv, og som fast mødepunkt er ”Værtens kvarter”, hvilket gav denne måneds vært, Jeppe Graa, anledning til at præsentere sine planer om at udvide sin produktion med 1.300 kvm – en plan, der ligger til lokalplansgodkendelse hos Faxe Kommune.

Erhvervskonsulent i Business Faxe Kurt Skjold agerede mødeleder og så efter en veloverstået premiere frem til også at lede de kommende møder i det nye forum:

- Det var dejligt at blive budt indenfor i en af de lokale virksomheders maskinrum, nemlig privaten, hvor tanker og visioner bliver udklækket. Jeg ser frem til at blive klogere på mange af de øvrige virksomheder i kommunen ved de kommende møder.

Næste møde bliver afholdt den 6. marts hos Biografen Kanten med oplæg af Anette Pedersen fra Persondata med Omtanke, der vil afmystificere den kommende persondataforordning, som alle virksomheder er nødsaget til at forholde sig til, inden den træder i kraft den 25. maj i år.

Det kræver medlemskab af Business Faxe at deltage i Business Faxe Morgenforum, som bliver afholdt den første tirsdag i hver måned kl. 07:00 – 08:30 på skift hos en medlemsvirksomhed.

Er man interesseret i at vide mere om Business Faxe MorgenForum, er man velkommen til at kontakte Kurt Skjold via mail: ks@businessfaxe.dk.

For mere information kontakt kommunikationskonsulent Sofie Haagen Schmith på mail shs@businessfaxe.dk eller telefon 61 37 58 79.
© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.