Faxe Boldklub skal have ny formand - dig?

Onsdag 7. februar 2018 kl. 13:14

Faxe Boldklub skal have ny formand - dig?
Sean Littlewood stopper som formand i Faxe Boldklub

Faxe: Tirsdag den 20. februar kl. 19.00 holder Faxe BK sin årlige generalforsamling. Der skal forelægges årsregnskab og der skal vælges og/eller genvælges medlemmer til bestyrelsen.

Faxe BK af 1927 har ca. 190 medlemmer, de fleste er børn under 15. Klubben er således en vigtig del af lokalsamfundet. Faxe BK har engagerede og kompetente trænere samt frivillige, der bidrager til diverse opgaver i klubben såsom afvikling af Sankt Hans og styring af Klub Onside, som er et fritidstilbud til klubbens yngre medlemmer.

Sean Littlewood stopper som formand. Han siger:
- Efter fire spændende, lærerige og givende år, stopper jeg som formand for Faxe Boldklub. I den forbindelse skal klubben finde en ny formand, som kan overtage posten fra medio februar 2018. Man behøver hverken vide en masse om fodbold eller hvordan man agerer som formand i en klub. En engageret og velfungerende bestyrelse vil hjælpe dig ind i ting, og jeg vil også gerne hjælpe til i en overgangsperiode.

Hvis du er interesseret eller bare vil høre lidt mere om opgaven, kan du kontakte Sean Littlewood eller en af bestyrelsens øvrige medlemmer: Thomas Melgaard. Jens Skjoldgaard, Marianne Nielsen, Andreas Nøddeskov eller Brian Naver.

På valg i år: 1. Formand. 2. Sportschef Senior 3.Sportschef Ungdom 4. Sponsorchef 5. Tekniskchef. Alle valg er enkeltvalg. Valg af formand er for 2 år. Øvrige valg er for 1 år.

Læs om klubben på faxeboldklub.dk

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.