6 guld, 1 sølv og 4 bronze til Haslevs ungdomsbowlere

Onsdag 7. februar 2018 kl. 11:10

6 guld, 1 sølv og 4 bronze til Haslevs ungdomsbowlere
Bagerst fra venstre: træner Bjarne, Hannah, Mathias, Emil, forrest, Adam, Buster, Morten.

Haslev Bowlingklub har været til Østmesterskabet i Bowling, det der tidligere hed Sjællandsmesterskabet. Spillerne fra Haslev kom hjem med fine resultater og mange medaljer.

Så har otte af Haslev Bowlingklubs ungdomsspillere været til Østmesterskabet i Rødovre og det er igen i år gået fantastisk for dem. De spillede det bedste, de havde lært og havde nogle gode timer sammen med mange ungdomsspillere fra Østdanmark.

I rækken micropuslinge stillede Adam og Buser op, både som par og i den individuelle/single række. Buster vandt guld i singlerækken, Adam vandt bronze. De vandt guld i par.

I puslingerækken stillede Morten op. Morten vandt bronze i single og vandt guld i par.

I juniorrækken for piger stillede Hannah op, og hun vandt guld både i single og i par.

I juniorrækken for drenge stillede Mathias, William og Nicolas op. William blev nr. 12, Nicolas nr. 5 og Mathias vandt guld i par og vandt bronze i single.

I ynglingerækken stillede Emil op. Han vandt sølv i single og bronze i par.

- Vi er meget stolte af vores spillere, det er en fornøjelse at følge dem og være sammen med dem til sådan et stort stævne, hvor der virkelig kæmpes og væltes mange kegler. Humøret var højt og vi ser frem til næste stævne, som er vores klubmesterskab i maj/juni, siger Rikke Carter, som er ungdomsleder Haslev Bowling Klub.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.