Haslev Festdage fejrer 10 års jubilæum med et brag

Onsdag 7. februar 2018 kl. 08:35

Haslev Festdage fejrer 10 års jubilæum med et brag
Aqua

I 2018 fejrer Haslev Festdage 10 års jubilæum, og arrangørerne er nu helt i mål med musikprogrammet for de to dage i juni. Navnene er Rasmus See­bach, Aqua, Infernal, Kato, The Sandmen, Danser med Drenge, Citibois, De danske hyrder, Saveus, Almost AC/DC, Guitar Rebels, Jørgen De Mylius.


Haslev Festdage 2018 afvikles i weekenden d. 15.-16. juni, og det 10 års jubilæum markeres med en perlerække af dansk musiks største navne, som kommer til Haslev og optræder.

Ud over de kendte kunstnere vil der i år også være en mindre scene på festivalpladsen. Her vil der blive plads til, at lokale bands får mulighed for at optræde foran et stort publikum. Det sker bl.a. ved et samarbejde med den lokale musikskole.

Som noget nyt arrangeres festdagenes i foreningsregi. Foreningen hedder, meget passende, Haslev Festdage. Foreningen er non-profit, og et overskud går til at støtte lokale foreninger, klubber og andre kulturelle begivenheder i Faxe Kommune. Du kan læse mere om den nye forening i en senere udgave af avisen.

Også i jubilæumsåret et det meningen, at Haslev Festdage skal være en begivenhed, som det er muligt for de fleste af deltage i. Så når det kommer til prisen er alt ved det gamle, og igen i år tilbydes arrangementet til en uhørt lav pris for to dages musik. Billetten til begge dage fås til billig pris, hvis den købes senest den 1. maj.

Uffe Christiansen, som er et af bestyrelsesmedlemmerne i foreningen, siger: - Der er fare for, at vi gentager os selv her på 10. år, men det er stadig sådan, at Haslev Festdage skal være årets store havefest i Faxe Kommune. En havefest, hvor alle er inviteret til to dage med god musik og, ikke mindst, fællesskab på tværs af alle aldre.

Lokale sponsorer er vigtige
Som det har været i alle Haslev Festdages leveår, så er opbakningen fra de lokale sponsorer og Faxe Kommune, helt afgørende. Det er den støtte, der giver mulighed for, at billetpriserne kan holdes i et leje, hvor alle kan være med, og at festivalen fortsat kan udvikle de faciliteter, som publikum tilbydes. For at skaffe de nødvendige sponsorer går arrangørerne nu i gang med at besøge butikker og firmaer rundt omkring i kommunen.

- Også her bliver det, heldigvis, lidt en gentagelse. Vi oplever som altid, at der er en god opbakning, og vi bliver altid taget pænt imod, når vi kommer på besøg hos vores lokale erhvervsfolk. Der findes forskellige typer af sponsorater, og alle bidrag er velkomne, siger en af festdagenes andre bestyrelsesmedlemmer, Frank Månsson.

Ud over de trofaste sponsorer, som har været med alle årene, er det håbet, at flere nye vil være med, og på den måde støtte og løfte en af de største, tilbagevendende kulturbegivenheder i regionen.

- Har du lyst til at være sponsor, så behøver du ikke vente på at få besøg. Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon 2066 2239 for at høre nærmere, eller aftale et besøg, slutter Frank Månsson.

Billetter til Haslev Festdage kan købes på sj-billetten.dk eller i Meny og Kvickly i Haslev, SuperBrugsen i Dalby, Meny i Faxe og Meny i Rønnede.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.