Laura Lindahl spidskandidat

Tirsdag 6. februar 2018 kl. 12:57

Laura Lindahl spidskandidat
LA formand i Faxe Birger Brøndberg, spidskandidat Laura Lindahl og byrådsmedlem i Faxe Kommune Mikkel Dam

Liberal Alliance: Partiet har netop valgt Laura Lindahl som spidskandidat i Sjællands Storkreds.

Laura Lindahl blev ved seneste folketingsvalg nr. 2 for LA i Københavns Storkreds efter økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille, og hun udtalte inden valget i lørdags:

- Kampen for mere frihed, lavere skat, bedre vilkår for de erhvervsdrivende og en målrettet socialpolitik går igen over hele landet. Jeg tror på, at jeg med min nuværende platform som et synligt folketingsmedlem kan være med til at gøre en positiv forskel i Sjællands storkreds.

- Laura Lindahl får nu i egenskab af spidskandidat mulighed for at koncentrere indsatsen netop om ovenstående i vores storkreds. Yderligere syv folketingskandidater blev i øvrigt valgt sammen med hende på lørdagens opstillingsmøde så LA holdet i alt tæller otte kandidater, fortæller Birger Holm Brøndberg der er formand for LA i Faxe.

I Liberal Alliance Faxe bakkes der fuldt ud op om valget af Laura Lindahl som spidskandidat og såvel byrådsmedlem i Faxe kommune, Mikkel Dam og formand for Liberal Alliance i Faxe, Birger Holm Brøndberg var til stede ved afstemningen og blandt de første til at lykønske Laura Lindahl med valget.

Laura Lindahl er 34 år gammel. Opvokset i Køge, bosat på Frederiksberg med sin mand Tobias Hoff. Hun er mor til Ferdinand (3 år) og Columbine (1 år)
Medlem af Folketinget (valgt ind i 2015) og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg (valgt ind i 2013).

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.