Geologimesse i Faxe den 17. og 18. februar

Tirsdag 13. februar 2018 kl. 07:12

Geologimesse i Faxe den 17. og 18. februar
Faxe: Borgmester Ole Vive åbner messen på Geomuseum Faxe lørdag kl. 10.15. Messen er åben lørdag og søndag fra kl. 10-17.

På messen vil en række af landets bedste forhandlere af fossiler, mineraler, krystaller og eksklusive smykker lavet af fossiler, udstille og sælge deres produkter.

Og de lover der vil være noget for enhver smag og pengepung. Der vil også være salg af professionelt geologisk feltudstyr, som geologhamre, mejsler, luppe og vaskepander til guld, som man dog, så vidt vides, ikke kan finde i kalkbruddet...

- Vi har også indbudt en modelbygger der har specialiseret sig i at bygge meget nøjagtige kraniemodeller i fuld størrelse fra alle mulige fantastiske fortidsdyr, fortæller museumsinspektør Jesper Milàn.

Hvis du selv har nogle sten og fossiler liggende derhjemme som du gerne vil have hjælp til at sætte navn på, så står medlemmer af Sydsjællands Amatørgeologiske Forening klar til at hjælpe samt fortælle om foreningens arbejde.

Derudover har Institut for Geo­videnskab og Naturforvaltning på Københavns Universitet en stand hvorfra to studerende fortæller om geologiuddannelsen i Danmark og alle de mange muligheder og sjove oplevelser den giver. Og endelig; hvis du bliver tør i halsen af alle de sten, så har Biografen Kantens Cafe åbent og serverer lækre kolde og varme drikke begge dage.

Entre prisen er den normale entre til museet: Voksne 60 kr, pensionister og studerende 50 kr, og børn under 18 er gratis.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.