Pernille Mejer vender hjem for at synge i Roholte

Onsdag 7. februar 2018 kl. 09:13

Pernille Mejer vender hjem for at synge i Roholte
Pernille Mejer og Maria Lundbak spiller i Roholte Kirke

Lokal sangerinde: Pernille Mejer Richardt vender for en stund hjem til sin fødeegn - og giver koncert i Roholte Kirke torsdag den 15. februar kl. 19.00 sammen med Maria Lundbak.

Pernille Mejer Richardt, er født og opvokset i Vindbyholt, har været elev i Faxe Musikskole og er uddannet i Sverige med afgang i 2015 på musikerlinjen for jazz og improvisation, Malmö Academy of Music.

Hun har turneret i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, USA og Canada samt samarbejdet med DRs Big Band som del af vokalensemblet, Touché samt turneret i Ungarn, Holland, Sverige og Danmark med A.IRIS - The Pernille Mejer European Jazz Quartet.

I 2013 havde Pernille Mejer Richardt og Maria Lundbak deres debut som duo. Siden har de udgivet en EP, indspillet musikvideo og optrådt på alt fra skrå brædder til kirkegulve med deres musik, som er inspireret af alt fra Satie over cirkusmusik til The Beatles.

I musikkonkurrencen Emergenza fik de ord som tryllebindende, særlig klang og hypnotiserende univers med på vejen.

De sammenligner det at kaste sig ud i at skabe musik sammen med at starte et cirkus - en blanding af sjov, kaos og billetsalg.

De synger begge i duoen og skriver selv tekst og musik. Derudover spiller Pernille klaver og styrer effekterne og Maria spiller obo og klokkespil.

- Vi er fra to ret forskellige musikalske baggrunde. Maria er klassisk oboist og jeg er rytmisk sanger. Jeg var ret forelsket i lyden af oboen og havde en ambition om at fokusere mere på klaveret og sangskrivningen. Der er noget filmisk og episk over oboen, som jeg godt kunne se kombineret med sange som har mere popform. Derudover synes jeg vores stemmer klæder hinanden godt både unisont og i harmoni, siger Pernille.

- Vores sange er små historier. Vi har en historie om at starte et cirkus og en om en klovn, der vil gøre alt for at få andre til at grine. Men også andre historier som mere er billeder, såsom at sølvgrå kærlighed kan blive til guld eller at passion kan være et fængsel. Og så har vi de helt instrumentale sange, hvor tankerne selv kan få lov at skabe historien, fortæller Maria.

Du kan læse mere om Pernille på den meget flotte hjemmeside www.pernillemejer.dk


Pernille Mejer - foto Tania Samantha Nielsen

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.