Karin Mølgaard - fysioterapi for kræftpatienter

Torsdag 11. januar 2018 kl. 14:41

Karin Mølgaard - fysioterapi for kræftpatienter
Karin Mølgaard tilbyder fysioterapi primært for kræftpatienter

Faxe Sundhedscenter: Efter mange års virke i København, har Karin Mølgaard, der privat bor i Tureby, etableret sig med en klinik for fysioterapi i Faxe Sundhedscenter.


Det specielle ved hendes klinik er at hun primært henvender sig til kræftpatienter, idet hun er en af de ganske få danske fysioterapeuter, der har en specialuddannelse i lymfødem, der blandt andet hjælper brystopererede kvinder.

Karin Mølgaard er uddannet fysioterapeut og autoriseret i 1987, og åbnede i 2001 klinik i København, tæt på Rigshospitalet og tog også på hjemmebesøg hos terminalpatienter - men nu er det Faxe Sundhedscenter der er udgangspunktet, hvorfor hendes udkørende område nu er centreret omkring Faxe og Stevns-området.

Foruden lymfødembehandling tilbyder Karin Mølgaard også behandlinger af arvæv og strålefelt, som kan give kræftpatienter store problemer, men med den rette behandling kan disse afhjælpes.

Man kan få tilskud til behandlingerne hos Karin af Sygeforsikringen Danmark og flere private sygeforsikringer.

Læs mere på hjemmesiden www.karinmoelgaard.dk eller ring på 2346 4744. Du kan også møde hende på en stor kræftdag i Faxe Sundhedscenter den 8. februar.

Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.