Hans Engell fortæller i Faxe om Fake News

Torsdag 11. januar 2018 kl. 09:20

Hans Engell fortæller i Faxe om Fake News
Hans Engell kommer til Faxe
LOF: Hans Engell kommer tirsdag den 23. januar kl. 10.30 og fortæller om „Fake news - falske nyheder” i Biografen Kanten.


Fake News, falske nyheder, hvem snyder hvem, kan vi stole på medier og politikere og hvem snyder hvem?

Fake news - eller falske nyheder - er blevet samtaleemne over hele kloden. Det var USA’s nye præsident, Donald Trump, der først introducerede begrebet for alvor, da han beskyldte de amerikanske medier for at køre med fake news.
Trumps påstand er, at medierne bringer opdigtede, forkerte, misvisende og manipulerende oplysninger. At de ikke tjekker deres kilder og at de fordrejer den politiske debat. Trump kalder dem folkets fjender.

Også i Danmark har begrebet fake news fået vind i sejlene. Kan vi stole på de danske medier? Hvor finder man sandheden om dansk politik?

Politisk kommentator, tidligere minister og chefredaktør Hans Engell går hårdt til emnet fake news - bliver vi som tv-seere, læsere, deltagere på de sociale medier eller som vælgere snydt af medierne og politikerne? Hvor meget bliver der manipuleret og hvem bruger egentlig hvem?

Vær med til en spændende formiddag om medier, politik, magt og manipulation.
Billetter kan købes på www.faxe.lof.dk eller på dagen i indgangen.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.