Økogården og butikken Bækvang lukker

Onsdag 10. januar 2018 kl. 13:02

Økogården og butikken Bækvang lukker
Foto fra en af de hyggelige markedsdage på Bækvang

Økogården og butikken Bækvang lukker
Steen og Marianne har solgt Bækvang, og siger farvel den 20. og 21. januar
Økologi: Siden 1987 har Marianne og Steen haft den økologiske gård Bækvang på Tornemarksvej 9 ved Faxe, og de seneste 16 år har der været økologisk butik samme sted.


Men nu er det slut. Gården er solgt til naboen, og de godt 36 hektar jord bliver til konventionelt landbrug.

- Bækvang ophører som økologisk landbrug og gårdbutik med udgangen af januar. Tak for 31 gode år til alle de glade mennesker der har besøgt os på gården og i gårdbutikken, lyder det fra Marianne og Steen.

Der har været rigtig mange arrangementer i såvel gårdbutikken som i landbruget - blandt andet Høstmarked og i forbindelse med at køerne blev lukket på græs, men nu inviterer Marianne og Steen til et sidste besøg, mens Bækvang stadig er økologisk.

Alle dyr er solgt, på nær nogle søde og kælne katte, som snarest søger nye hjem.

- Lørdag den 20. januar og søndag den 21. januar holder vi flyttesalg fra kl. 11 til 16. De to dage sælger vi de sidste varer og inventar fra butik og indbo fra stuehuset. Vi prøver at gøre dagene hyggelige med kaffe, te mm. så vi kan få taget afsked med manér, siger Marianne og Steen.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.