En oplevelse du ikke har haft før - mørkevandring

Tirsdag 9. januar 2018 kl. 11:36

En oplevelse du ikke har haft før - mørkevandring
Alaya Riefensthal

En oplevelse du ikke har haft før - mørkevandring
Husk at medbringe smartphone eller lignende der kan afspille lydfilen - og høretelefoner
Karise: Kulturhuset Leopold i Karise giver dig en oplevelse du garanteret aldrig har prøvet før - Mørkevandring. Søndag den 21. januar kl. 19.00.


Med MYRKR’s lydcollager i ørerne vil du opleve hvordan steder i Karise, som du tror du kender godt, forandrer sig i mørket. Du vil opdage hvordan mørket påvirke dig, når du bliver guidet af mørke-aktivister og lys-entusiaster.

Få nye perspektiver på mørket fra en arkitekt, en forstkandidat, en jordemoder, en forkæmper mod lysforurening, en shaman og en blind musiker.

Ordene om mørke smelter sammen med IKI’s nordiske korsang, og guide på turen rundt i Karise er billedkunstner Alaya Riefensthal, der sammen med musiker Jullie Hjetland og radiodokumentarist Sara Troense har skabt MYRKR.

Det koster kun 60 kr. at deltage, og heri er der inkluderet en kop varm kaffe eller the.

Hver deltager skal have hovedtelefoner og en smartphone, eller anden afspiller med som kan afspille lyden undervejs.

- Kom i god tid inden vandringen og få hjælp af MYRKR inden lydvandringen går i gang, lyder det fra Kulturhuset Leopold.

Af Torkild Svane Kraft

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.