Business Faxe - nu med Morgenforum...

Mandag 8. januar 2018 kl. 13:30

Business Faxe - nu med Morgenforum...
Jeppe Graa inviterer indenfor i Mad Synergi på første møde i Morgenforum

Business Faxe: De kendte morgenmøder for alle medlemmer af Business Faxe fortsætter i 2018, men med opdateret indhold, nye rammer og under nyt navn.


Med den nye mødestruktur bliver morgenmøderne et fast, uformelt forum for deling og opdatering af både lokal og generel viden om forhold med relevans for den del af kommunens erhvervsliv, der er medlemmer af Business Faxe.

Møderne skal give plads til både almindelig medlemsdialog og til diverse oplæg, indlæg, foredrag og temaer, der understøtter erhvervslivets drift, udvikling og vækst.

Ny mødestruktur
- Vi bevarer de elementer, som medlemmerne har været mest tilfredse med og tilføjer et par nye:

- Vi mødes på skift hos de enkelte medlemmer, så vi får lejlighed til at lære hinandens virksomheder at kende. Hvis du ikke har plads til mødeafholdelse, stiller Business Faxe gerne lokaler til rådighed - og du kan stadig være mødets vært, oplyser Business Faxe.

Et møde er umiddelbart sammensat på denne måde: 07.00 - 07.15 Kaffe/te og morgenmad bestemt af værtsvirksomheden.

07.15 - 07:.30 Værtvirksomhedens kvarter hvor der fortælles lidt om virksomheden og eventuelle elementer, som virksomheden måske gerne vil have en dialog om.

07.30 - 07.40 2 x 5 minutter afsat til kort præsentation af nye medlemmer. 07.40 - 08.10 Dagens indlæg/tema/oplæg - eventuelt efter værtens ønske. 08.10 - 08.30 Fortsat debat, konklusioner, hængepartier og info om næste møde.

Første møde i Morgenforum
Årets første møde afholdes tirsdag den 6. februar kl. 7.00 - 8.30 og værtsvirksomheden er Mad Synergi, hvor direktør Jeppe Graa byder velkommen med morgenmad og en kort præsentation af sin virksomhed.

Mad Synergi ligger på Vindbyholtvej 29A i Roholte.

Tilmelding senest den 30. januar per mail til Kurt Skjold: ks@businessfaxe.dk
Sidder du nu og ærgrer dig over ikke at være medlem i Business Faxe, så kontakt Kurt Skjold for medlemsskab.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.