Paddy Doyles Kvartet

Lørdag 6. januar 2018 kl. 10:00

Paddy Doyles Kvartet
Haslev Folk Club starter forårssæsonens koncertrække den 19. januar med Paddy Doyles Retro. Det er de flotteste, sjoveste, sørgeligste irske og skotske sange.

Knapt er nytårsaften overstået, før Haslev Folk Club indbyder til første koncert i forårssæsonen. Koncerten er med ingen ringere end den næsten sagnomspundne danske folkemusikgruppe Paddy Doyles eller rettere med 4 af de gamle drenge fra gruppen.

Paddy Doyles er i gang med sit femte årti, så der har efterhånden været en del musikere igennem gruppen. Denne udgave består af 4 musikere, der alle har været medlemmer af den oprindelige gruppe. Den ene af de 4 er endda grundlæggeren af gruppen, Allan Klitgaard. De øvrige er Jens Glindorf Christensen på guitar og sang, Leif Ernstsen på harmonika og Ole Pettersson på mandolin.

Trods sit navn er Paddy Doyles pæredansk. Gruppen er startet af danske folkemusikere med stor interesse for skotsk og irsk folkemusik, og repertoiret er stadig folkemusik fra Skotland og Irland. Til koncerten vil man få mange af de gode, gamle, kendte sange blandet med mindre kendte, men lige så gode numre fra den uudtømmelige guldgrube af skotsk og irsk folkemusik.

I det kommende forår giver Has­lev Folk Club publikum chancen for virkelig at opleve, hvor utrolig mange facetter, der er i dansk og nordisk folkemusik.
SN-Brød: Den 9. februar kommer Perry Stenbäck m. band. Musikken er hovedsageligt svenske viser. Alle 3 musikere i bandet er danske, og Perry Stenbäck bor i øvrigt i Danmark og har boet her en menneskealder.

Den 6. april kommer Walther og Sine og synger og spiller ny dansk folkemusik i festlige arrangementer. Foråret slutter af med gruppen Himmerland d. 20. april. Himmerland består af to musikere fra Danmark, en fra Sverige, en fra Polen og en fra Ghana. Gruppen spiller verdensmusik baseret på dansk spillemandsmusik og danske viser. Så man kommer rundt i alle hjørner af dansk folkemusik.

Midt i det hele, den 9. marts kommer den irske gruppe Gnoss, der består af 4 unge meget dygtige musikere.

Men allerførst indbyder Haslev Folk Club til koncerten med Paddy Doyles Kvartet, som finder sted i Haslev Biblioteks store sal fredag den 19. januar kl. 20.

Billetter kan bestilles på Haslev Folk Clubs hjemmeside www.Haslev-Folk-Club.dk eller hos klubbens billetkontakt på tlf. 2065 4033.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.