Saveus og Guitar Rebels til Haslev Festdage

Fredag 5. januar 2018 kl. 12:12

Saveus og Guitar Rebels til Haslev Festdage
Bag Saveus store succes står Martin Hedegaard som vandt X-’faktor 2008.

Så er der igen nye navne til sommerens store Haslev Festdages jubilæum. Ud over Rasmus Seebach, Infernal, Kato, Citybois, Danser med drenge og Almost AC/DC, kan man også opleve navnene Saveus og Guitar Rebels til festdagene.


Det første navn er Saveus, hvis frontfigur, Martin Hedegaard, mange nok kender som den overbevisende vinder af X Factor i 2008.

Siden da, er der sket meget for den nu 24-årige unge sanger, sangskriver, keyboardspiller og producer, som netop har afsluttet sin efterårstourné. Den sidste koncert var et brag af en koncert i et tætpakket Vega i København.

Der er i den grad højt til loftet både følelsesmæssigt og i musikken på ”Will Somebody Save Us”, den første EP fra Saveus. Martin Hedegaard siger selv om sin musik: - Jeg har altid haft et stort hjerte for hård elektronisk musik og alternativ rock, samtidig med, at jeg godt kan lide de stærke omkvæd, der er i popmusik.

De ambitioner må han siges at have forløst fornemt med Saveus.

Det var både en overraskelse og et comeback af de sjældne publikum blev vidne til, da Saveus for første gang gik på scenen til P3 Guld i efteråret 15. Publikum tabte både kæben og kvitterede med uforstilt begejstring, da de pludselig genkendte Martin som frontfigur i det helt nye projekt Saveus. Ved årsskiftet 15/16 udnævnte P3s lyttere ”Levitate Me” til hele årets uundgåelige.

Dernæst fulgte roste koncerter i ind- og udland, bl.a. på sidste års Spot Festival, hvor Gaffa kvitterede for oplevelsen med ordene »Hedegaard og bandet leverede en fornem performance, der tog røven på selv de høje forventninger: Hallelujah!«.
Saveus åbner store scene på Haslev Festdage fredag den 15. juni.

Det tætteste man kommer på den ægte vare

Et andet navn som kommer til at underholde publikum i den grad på Haslev Festage er Guitar Rebels, som er et af Europas bedste VOLBEAT tribute bands.
De 4 bandmedlemmer sætter en ære i at gøre kopien så troværdig som det er muligt.

Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplever skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre - hvis nogen overhovedet - hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk.

Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.”

Guitar Rebels skruer I den grad op for “The Sound of VOLBEAT “, og spiller de nye super hits, men formår også at trække dig helt tilbage til de tontunge riffs, der kan rive en hver midt over.

Vær klar til en omgang seriøs Rock n’ Roll når Guitar Rebels går på scenen. For som de selv siger: »You bring the Horns, we will bring you the sound of Volbeat!«.

Haslev Festdages 10 års jubilæum løber af stabelen fredag den 15. juni og lørdag den 16. juni. Og der er masser af god musik at glæde sig til.


Et af Danmarks bedste Volbeat tribute bands er Guitar Rebels, de kan opleves ved Haslev Festdage til sommer.

© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.