Endnu et program bliver reddet af Radio Rollo

Fredag 5. januar 2018 kl. 09:44

Endnu et program bliver reddet af Radio Rollo
Radio Rollo har virkelig gjort alt hvad de kan for at hjælpe både lyttere, studieværter og programmer på Radio Østsjælland, som måtte lukke den 1. januar.

- Og det forsætter vi med, så længe det står i vores magt, når nu der er kommet nye regler fra politikere og Kulturstyrelsen, som skal overholdes, lyder det fra Radio Rollos formand Henrik Kazzie Ørbæk.

Programmet Grøn hverdag flytter nu også over på Radio Rollo. Det forsætter derfor med at sende fast hver fredag kl. 18, så Radio Østsjællands lyttere ikke går glip af det - ikke en eneste gang kommer de til at gå glip af det - for første gang på Radio Rollo bliver allerede fredag d. 5. januar kl. 18.00

Om programmet for de som ikke kender det, kan vi lige nævne, at det bliver præsenteret af Sydøstsjællands Landboforening, hvor Kaj Munck sidder som tovholder på programmet.

Programmet kan være nyt fra landbruget, der kan være gæster i studiet - men det kan også være rejseberetning eller andet som på en eller anden måde, har noget at gøre med en Grøn hverdag.

Første gang på Radio Rollo, bliver med Bodil som studievært og hun har en gæst med.

Lyt med Fredag den 5. januar kl. 18.00


© Copyright 2018 Faxenyt.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.